Nieuws

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van ZKKUrk.

Jong geleerd is oud gedaan!!

Korpsdag

Zaterdag

11.00 – ca. 16.00 uur

Evenementen

Dodenherdenking op de Dam
4 mei 2021

NL Doet
29 mei 2021

Zomerkamp
23-30 juli 2021

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1 keer in de 3 maanden wordt verzonden.  

3 weeks ago

Zeekadetkorps Urk
Vandaag was het druk aan boord met veel gasten, klussen, lessen en lol. Zo is er gewerkt aan de hoofdmotor, de brandmeldinstallatie, geschilderd, taken uit de takenboekjes en is er in de middag geroeid. Ook kwam onze voormalige verbindingsofficier langs en zowaar een filmploeg. Maar daarover later mee 😉 ...
Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Zeekadetkorps Urk
Vandaag is onze nieuwe website online gekomen. Uiteraard zijn we hier trots op, dus neem eens een kijkje op www.zkkurk.nl. Mede mogelijk gemaakt door MAEX , Spikker/GBU, dank hiervoor!#marketing #digitalmarketing #trots #urk #urkmaritime #flevoland #zeekadetkorpsnederland ...
Bekijk op Facebook

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 2 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over onze overkoepelende (landelijke) vereniging Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.