Nieuws

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van ZKKUrk.

Jong geleerd is oud gedaan!!

Korpsdag

Zaterdag

11.00 – ca. 16.00 uur

Evenementen

Dodenherdenking op de Dam
4 mei 2021

NL Doet
29 mei 2021

Zomerkamp
23-30 juli 2021

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1 keer in de 3 maanden wordt verzonden.  

3 days ago

Zeekadetkorps Urk
Namens het Zeekadetkorps Urk willen wij iedereen bedanken die loten bij ons hebben gekocht, zonder jou was het ons niet gelukt!#vierhetsucces ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

Zeekadetkorps Urk
Suit up!De kadetten werden tijdens baksgewijs verwacht in hun daagsblauw, we hielden namelijk een kledingcontrole zodat straks bij het kerstdiner/alle hens alles er mooi uitziet! Tevens kon er nu een mooie foto gemaakt worden voor de kerstkaart, maar daarover later meer.De bevorderingen komen dichtbij dus werden er nog even wat lessen gegeven voor de examens en geoefend voor de takenboekjes, zodat er hopelijk tijdens het kerstdiner vele bevorderingen zullen zijn.S'ochtends is de vlet opgetuigd om te gaan zeilen terwijl er in de brug ehbo-les werd gegeven. Daarna kon iedereen weer opwarmen met een lekkere warme maaltijd. S'middags werden de lessen weer opgepakt maar werden ook de nodige klussen aangepakt. Voorin waren ze bezig met elektra en is er 1 vlet uit het water getakeld voor onderhoud.*OPGELET*Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!Lijkt het jou leuk om op een zaterdag kadetten te begeleiden in toffe activiteiten? Of heb je vragen?Stuur ons dan een berichtje!(Je hoeft niet elke zaterdag aanwezig te zijn, nautische kennis is gewenst maar niet nodig!) ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

Zeekadetkorps Urk
View on Facebook

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 2 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over onze overkoepelende (landelijke) vereniging Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.